iPhone 13 Pro Review – Bakar Semua iPhone Lama ! 🔥



iPhone 13 Pro | iPhone 13 Pro Max

Apple tahun ni dah komited untuk masukkan Pro Motion Display tapi untuk version pro sahaja. adakah kali ni Apple berjaya tarik minat pengguna baru masuk dalam eco sistem Apple? dalam video ni aku cerita pengalaman aku guna semenjak mula2 aku unboxing dan ada jugak jumpa kelemahan yang korang mungkin tak perasan.

Shopee Link
iPhone 13 Mini –
iPhone 13 –
iPhone 13 Pro –
iPhone 13 Pro Max –

Social Media:
Twitter:
Insta:
Psn ID: fazlishahhalim
Snapchat: fazlishahhalim

https://legomobile.vn/

26 bình luận cho “iPhone 13 Pro Review – Bakar Semua iPhone Lama ! 🔥

  1. 13 pro max better pakai adapter 30w or 20w? Ke sama je? Tengok review 20w ngn 30w lebih kurang sama je time charges dia

  2. Phone tak sampai tapi aq dah order dan dah sampai, case Rhinoshield sekali dengan lens, screen protector depan belakang😂

  3. Bajet2 je hahaha… Imej terlebih proses sana sini, muka macam demam kuning udang terbakar pun lawa kalau Iphone katanya… Hahaha…

  4. Klu korang minat IPhone mmg patut beli atau upgrade ke IP 13 Pro atau Pro Max..tpi x berbaloi untuk angkat 13 biase atau mini…for Android korang juststay tuned untuk Samsung S22 Ultra atau Note 22 Ultra sbb S22 Ultra design die dh same dgn Note series dan yg paling penting S Pen built in…untuk performance akan lebih improve dgn chipset Exynos 2200 yg dimane telah dapat 4nm , RTX , AMD radeon graphics ,6- core RDNA 2..

  5. Kalau korg pakai 12promax dan nk upgrade ke 13promax bagi aq xbrbaloi tu je aq blh ckp prbezaan dia xjauh sgt mmg sgt2 merugikan kalau upgrade…aq mmg nk stay ngn 12 promax ngn aq pakai skang dan kalau aq nk upgrade pon tggu kuar 16 promax nti…ni aq punya pndapat ngn ad yg kecam ye😇

  6. Kutukla mcm mana iphone keluaran terbaru pun..dr zaman iphone 7,8,X,Xs max ,11,12,13 tapi reviewer gadjet msti pkai iphone paling latest and guna utk daily user + apple watch🤣😂

  7. Bakar? Serius la? Dari bakar baik bagi aku yang masih tak mampu nak pakai iphone. Dapat juga la merasa..

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *